Jokaisella on oma mielipiteensä Luis Suárezista.

32-vuotias Barcelonan maalintekijä on aiheuttanut vuosien saatossa varsin suuren määrän eripuraa kommelluksiensa vuoksi, mutta maalinteossa Suárez on aina ollut yksi maailman parhaista.

Maailmanmestaruuden vuonna 1998 Ranskan A-maajoukkueessa ja muun muassa niin Chelseassa kuin Marseillessa uransa aikana pelannut Frank Leboeuf kritisoi RMC:n haastattelussa rajusti Suárezia.

– Pidän paljon Barcelonasta, mutta olen onnellinen siitä, etteivät he edenneet Mestarien liigan finaaliin Suárezin vuoksi. En kunnioita häntä ollenkaan. Kyseessä on loistava jalkapalloilija, jolla on ollut mahtava ura, mutta hän on huijari, valittaja ja pelaaja, jota en voi kunnioittaa ollenkaan, Leboeuf totesi.

– En voi kestää tuollaista pelaajaa. Hän on karmea esimerkki nuoremmille pelaajille. Se, mitä hän teki aikoinaan MM-kisoissa Ghanaa vastaan, miten hän puri muita pelaajia. Jos pelaisin häntä vastaan, niin saisin varmasti punaisen kortin. Minua yllättää se, miten kylmäpäisiä vastustajat ovat hänen kanssaan kentällä. Tekisin mitä vain, ettei se huijari olisi koko ottelua kentällä.