Ajaxin entinen kapteeni Siem de Jong on sitä mieltä, että Luis Suárez tulee ratkaisemaan Barcelonan mestaruuden kaikissa kolmessa kilpailussa tällä kaudella.

De Jong pelasi Suárezin kanssa samaan aikaan Ajaxissa, josta uruguaylaishyökkääjä siirtyi Liverpoolin kautta Camp Noulle.

Barcelonalla on erinomainen sauma juhlia triplamestaruutta kauden lopussa. La Ligassa katalonialaisjoukkue johtaa sarjaa selkeällä erolla Atlético Madridiin, kun taas paikka Copa del Reyn finaalista varmistui jo helmikuun lopulla. Tiistai-iltana Barcelona isännöi Manchester Unitedia Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

– Sanoisin, etttä Barça on yksi isoimmista suosikeista Mestarien liigan voittoon, de Jong kertoi Omnisportille.

– La Ligassa ja Copa del Reyssä heillä on hyvä sauma mestaruuteen. Mutta myös Mestarien liigassa heillä on erinomainen tilaisuus. Näen heidät taistelevan siitä Manchester Cityn kanssa. Mielestäni Suárez tulee olemaan Barcelonalle ratkaisijan roolissa.

– Hän on voittaja, hän haluaa aina voittaa kaiken. Harjoituksissakin hän halusi voittaa jokaisen pelin. Hän on hyvin kilpailullinen ja pidän siitä. Hän on myös hyvin taitava.