Barcelona-hylkiö osui kahdesti Copassa – lähetti selvän viestin päävalmentajalle

© Kuva: Getty Images

Barcelonassa osa pelaajista on tällä kaudella jäänyt hyvin vähälle vastuulle.

Yksi heistä on Denis Suárez, joka pelasi eilen illalla täydet minuutit Copa del Reyssä Cultural Leonesaa vastaan. Tällä kaudella Suárez on pelannut yhteensä vain 190 minuuttia, joista 180 on tullut Copassa ja kymmenen Mestarien liigassa.

Tehot ovat peliaikaan suhteutettuna hyvää luokkaa, sillä Suárez iski kaksi maalia kun Barcelona kaatoi Culturalin eilen lukemin 4-1 (lue raportti tästä).

– Olen tyytyväinen peliin. Olen iloinen niiden puolesta, jotka ovat pelanneet vähemmän ja jotka nyt saivat näyttöpaikan. Olen myös iloinen omien kasvattien puolesta, jotka pääsivät debytoimaan, Suárez sanoi Barca TV:lle pelin jälkeen.

– Olin yhden kauden Barca B:ssä ja tiedän millaista on nousta sieltä edustusjoukkueeseen. Mielestäni akatemiassa on runsaasti laatua, eikä ole välttämättä tarpeellista hankkia pelaaja ulkopuolelta kun kerran omassa seurassa on noin laadukkaita pelaajia.

”Hän on tarpeeksi hyvä edustusjoukkueeseen”

Suárez nosti erityisesti esiin huippulupaavan Riqui Puigin, joka pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa Barcelonan ykkösjoukkueessa. 19-vuotias Puig sai 35 minuuttia peliaikaa ja syötti heti maalin (lue Puigin kommentit tästä).

– Onnittelin häntä ottelusta ja debyytistä. Hän on harjoitellut kanssamme koko alkukauden. Olen todella iloinen hänen puolestaan, sillä hän on hyvä ystäväni. Hän on niin hyvä, että hän voi jonain päivänä nousta Carles Aleñán tavoin ykkösjoukkueeseen. Aleñáhan on nyt ehdottomasti ykkösjoukkueen mies.

Seuraavaksi Suárez puhui GOL:lle ja lähetti selvän viestin päävalmentaja Ernesto Valverdelle.

– Tämä oli koe minulle ja mielestäni läpäisin sen. Katsotaan nyt, pelaanko lauantaina. Päätös on aina valmentajan.

– En ole saanut niin paljon peliaikaa kuin olisin halunnut. Minä vain haluan pelata. Mielestäni teen hyvin töitä ja ainoa tavoitteeni on päästä pelaamaan enemmän.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää