Denis Suárez on kyllästänyt olemattomaan rooliinsa Barcelonassa ja aikoo poistua seurasta tammikuun siirtoikkunan aikana. Suárezin päätöksestä kertoo AS.

Keskikenttäpelaaja on pelannut kuluvalla kaudella vain yhdessä ottelussa. Muun muassa La Ligassa tai Mestarien liigassa 24-vuotias Suárez ei ole pelannut vielä minuuttiakaan.

AS:n mukaan Suárez pettyi pahemman kerran viime viikonloppuna jäätyään penkille, vaikka Philippe Coutinho oli loukkaantuneena. Malcom oli Coutinhon paikalla avauskokoonpanossa ja toisella jaksolla Munir El Haddadi, Carles Aleña ja Arturo Vidal saapuivat kentälle vaihdosta. Suárez jäi jälleen odottamaan vuoroaan.

Suárez on näyttänyt vihreää valoa siirron suhteen agentilleen ja on valmis kuuntelemaan tarjouksia muista seuroista. Barcelona on myös avoin Suárezin siirrolle tietäen, että pelaajan kehittyminen vaikeutuu valtavasti olemattoman vastuun myötä. Kyseessä olisi aluksi lainasopimus muihin maisemiin, jossa olisi todennäköisesti mukana osto-optio.

Suárez haluaa siirtyä Valioliigaan. Keskikenttäpelaaja pitää AS:n mukaan Arsenalia potentiaalisena vaihtoehtona, sillä hän sopeutuisi loistavasti Unai Emeryn pelitapaan. Celta-kasvatin tavoite on poistua Espanjasta ja saada ura raiteilleen peliajan muodossa.