Barcelona-ikoni varoittaa seuraa: Neymar olisi kuin ”pommi pukuhuoneessa”

© Kuva: Getty Images

Barcelona on ollut jo pitkään kiinnostunut Paris-Saint Germainin brassitähdestä Neymarista, joka lähti Ranskaan Camp Noulta kesällä 2017.

Katalonialaisseuran entinen huippupelaaa Hristo Stoitshkov on kuitenkin varoittanut joukkuetta siirtoneuvotteluiden edistyessä.

Bulgarian entinen maajoukkuemies, joka vietti uransa aikana yhteensä seitsemän vuotta Barcelonassa, uskoo että Neymarista olisi vain enemmän harmia kuin hyötyä Ernesto Valverden miehistölle.

– Hän olisi pommi pukuhuoneessa. Barcelona ei tarvitse Neymaria. Hänelle ei ole tilaa joukkueessa, koska heillä on jo paljon hyvin tärkeitä pelaajia, Stoitshkov kertoi Univisionille.

– Siellä on [Ousmané] Dembélé, [Antoine] Griezmann, [Luis] Suárez, [Lionel] Messi. Missä hän pelaisi? Minä en itse haluaisi hänen palaavan.

Stoitshkov on myös hyvin kärryillä espanjalaislehdissä pyörineistä huhuista ja puheista erilaisista vaihtotarjouksista. 53-vuotiaan bulgarialaislegendan mielestä pelaajien kauppaaminen vaihdossa on hyvin epäkunnioittavaa heitä kohtaan.

– Olen varma että on pelaajia jotka haluavat tulla takaisin ja kysyä seurapresidentiltä mahdollisuutta, mutta Barca ei aio maksaa euroakaan tuodakseen häntä takaisin. Barcalla ei ole tarpeeksi rahaa maksaa PSG:lle.

– Vaihtoehtoina ovat tietysti vaihtokaupat, mutta ne pelaajat joita Barca tarjoaa PSG:lle… Se on loukkaavaa [niitä pelaajia kohtaan]. Ensinnäkin, Ivan Rakitic on kova työntekijä, hyvin nöyrä kaveri joka on aina valppaana ja puolustaa Barcelonan intressejä.

– Ja [Philippe] Coutinho maksoi paljon rahaa ja hänellä on paljon taitoa – puolustan häntä ja toivon ettei kukaan Barca-pelaaja lähde, Stoitshkov jatkoi.