Manchster City haluaa 80 miljoonaa euroa laitahyökkääjästään Raheem Sterlingistä, joka on Barcelonan kiikarissa, kertoo Marca.

Sterling, 26, lukeutui aiempina vuosina Cityn ehdottomiin luottopelaajiin, mutta viime viikolla hän myönsi Financial Timesille, että on tyytymätön viime aikojen vähäiseen peliaikaansa.

– Olisin tällä hetkellä avoin siirtymään muualle, jos siihen olisi mahdollisuus, vastasi Sterling.

– Englantilaisena pelaajana tunnen ainoastaan Valioliigan. Olen aina tiennyt, että ehkä jonain päivänä haluaisin pelata ulkomailla ja katsoa, miten vastaan siihen haasteeseen.

Manchester Cityn managerilta Pep Guardiolalta kysyttiin Sterlingin kommenteista, ja espanjalaisluotsi antoi ymmärtää, että tyytymättömän pelaajan ei tarvitse jäädä seuraan.

– Minä haluan, että Raheem ja kaikki ovat tyytyväisiä ja iloisia täällä. Jos asia ei ole niin, heillä on vapaus tehdä paras päätös pelaajan ja hänen perheensä kannalta.

Marcan mukaan City on valmis luopumaan Sterlingistä, mutta manchesteriläisseuralta on turha anella alennusta. Sterlingin ja Cityn sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, mutta hänellä on toiveena vaihtaa seuraa jo aiemmin.

Uutisoimme aiemmin Diario Sportin tietojen pohjalta, että Sterling oli Barcelonan kiikarissa jo menneenä kesänä. Barçan jalkapallojohtaja Mateu Alemany matkusti Manchesteriin neuvottelemaan Cityn kanssa potentiaalisesta siirrosta, mutta seurat eivät päässeet sopuun kaupan ehdoista.

Sterlingin 80 miljoonan euron hintalappu saattaa osoittautua liian isoksi haasteeksi Barcelonalle, joka on paininut talousongelmien kanssa. Katalonialaisjätillä on mielessä myös muita vaihtoehtoja, kuten Espanjan maajoukkueen Dani Olmo, mutta RB Leipzig haluaa hänestä 50 miljoonaa euroa, joka saattaa niin ikään olla liikaa Barçalle.