Santiago Solari puolusti Sergio Ramosin kyynärpääiskua – ”Tämä on kontaktilaji”

© Kuva: Getty Images

Santiago Solari asettui Sergio Ramosin tueksi sunnntain ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Solarilta odotetusti kysyttiin Ramosin kyynärpääiskusta aiemmin tällä viikolla pelatussa Real Madridin ja Viktoria Plzenin välisessä ottelussa. Ramos iski kyynärpäällään Plzenin Milan Havelia kasvoihin sillä seurauksella, että Havelilta murtui nenä ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Ramos selvisi tilanteesta ilman varoitusta, mutta ottelun jälkeen tilanne puhutti aika tavalla. Joidenkin mielestä kontakti oli normaali pelitilanne, toiset taas vaativat Ramosille pelikieltoa. Solari asettui tukijoiden joukkoon.

– Jokainen jalkapalloa pelaava tietää, että tämä on kontaktilaji. 80- tai 90-kiloiset kaverit mittelevät täydessä vauhdissa, jolloin tuollaisia tilanteita sattuu, Solari sanoi lehdistölle.

– Kenenkään nenä ei ole murtunut niin usein kuin Ramosin. Hänen nenänsä on murtunut ainakin kolme kertaa. Hän tietää aivan hyvin, millaista se on.

– Ei siinä ollut mitään pahoja aikeita. Tämä on kontaktilaji.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää