Real Madridin uusi päävalmentaja Santiago Solari kärsi lauantaina ensimmäisen tappionsa joukkueen peräsimessä, kun Los Blancos hävisi La Ligassa vieraissa Eibarille 0-3.

Argentiinalaisluotsi Solari nostettiin Madridin kakkosjoukkueesta ykkösmiehistön käskyttäjäksi Julen Lopeteguin saatua lokakuussa potkut. Solari voitti väliaikaispestinsä aikana kaikki neljä peliään, ja Real Madrid antoi hänelle vakituisen 2,5 vuoden diilin.

Ottelu Eibaria vastaan oli hänen ensimmäisensä Real Madridin vakituisena päävalmentajana. Solari oli pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa ymmärrettävästi pettynyt joukkueensa esitykseen.

– Me emme olleet hyviä ja me hyväksymme sen. Meidän on tehtävä töitä kehittyäksemme ja korjataksemme virheemme, sanoi Solari Marcan mukaan.

– He (Eibar) olivat todella hyviä. Heidän suunnitelmansa toimi, ja meidän on onniteltava Eibaria. Tietysti tämä on vaikea tulos, me emme odottaneet sitä. Meidän on säädettävä tiettyjä asioita, joita emme tehneet hyvin, mutta ne ovat täysin korjattavissa.

Solarilta kysyttiin paljon Real Madridin puolustusongelmista. Los Blancos on päästänyt tällä kaudella jo 19 maalia.

– Me yritämme vähentää sitä ja nostaa omaa maalimääräämme. Se on työtämme.

Häneltä kysyttiin myös, oliko lauantain ottelu Madridin huonoin peli tällä kaudella.

– En tiedä, mutta ainakin tämä oli huonoin viimeisestä viidestä pelistä.