Real Madrid otti tuloksellisesti vakuuttavan 5-0-voiton Viktoria Plzenistä Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella.

Maaleista kaksi kirjattiin Karim Benzemalle, jolla on nyt kasassa jo 59 osumaa Mestarien liigassa. Ottelun jälkeen Benzema hehkutti väliaikaisluotsi Santiago Solaria ja antoi samalla painetta puheenjohtaja Florentino Pérezin suuntaan.

Benzemalta kysyttiin, pitäisikö Solarista tehdä pysyvä valmentaja.

– Kyllä, miksi ei. Meillä sujuu hyvin hänen kanssaan, Benzema sanoi ensin hieman vältellen. Myöhemmin ranskalainen kuitenkin täräytti suoraan:

Julen [Lopetegui] on hyvä valmentaja, mutta nyt pelaamme Solarin alaisuudessa. Itseluottamuksemme on parempi. Mielestäni hänen on jatkettava kauden loppuun asti.

Samoilla linjoilla olivat myös Casemiro, Dani Ceballos ja Álvaro Odriozola.

– Solari on nyt Madridin päävalmentaja. Ihmiset voivat spekuloida siirtohuhuilla, mutta me kohtelemme Solaria kuin hän olisi pysyvä päävalmentaja. Miksei hänelle voisi antaa mahdollisuutta? Casemiro mietti AS:n mukaan.

[readmore from=Real-Madrid]

– Valmentajanvaihdos on tehnyt meille hyvää. Nyt olemme voittaneet kolme ottelua putkeen, mikä on mielestäni hyvin tärkeää, Ceballos sanoi lehdistölle.

– Henkisesti olimme [El Clásicon jälkeen] pohjalla, ja Solari on kääntänyt kurssin. Olemme hyvin tyytyväisiä Solariin.

– Solari oli hieno pelaaja, ja nyt hän on hieno valmentaja. Me olemme hänen takanaan, Odriozola puolestaan sanoi.