Barcelona-pelaajan ympärillä katastrofin ainekset – seura haluaa myydä, pelaaja jäädä ja polvi vaivaa yhä

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan puolustaja Samuel Umtitin tilanne Camp Noulla on kääntynyt hyvin lyhyessä ajassa päälaelleen. Vielä vuosi sitten häntä pidettiin joukkueen puolustuksen pitkäaikaisena avainpelaajana, mutta nyt hänen tilanteensa on vaikea ja tuoreiden tietojen mukaan myös erittäin epäselvä.

Paikallisen Radio Catalunyan mukaan Barcelona on tullut siihen tulokseen, että se haluaa myydä pelaajan tämän kesän aikana. Topparin tämä kausi oli katastrofaalinen, sillä hän oli paljon sivussa loukkaantumisten seurauksena, esiintyi pelatessaan kehnosti ja menetti paikkansa avauskokoonpanossa Clement Lengletille.

Kun Barcelonan aikeisiin yhdistää Umtitin oman toiveen, eli jäädä Camp Noulle pitkäksi ajaksi, on käsillä vaikea tapaus. Pelaajan ja seuran suunnitelmat eroavat siis toisistaan täysin.

Ranskalaispuolustajan myymistä ei myöskään helpota se, että lähteen tietojen mukaan Umtitin polvivaiva ei vieläkään ole kunnossa. Kerrotaan, että vaikka jokin seura olisi valmis ostamaan hänet, olisi todennäköistä, että pelaaja ei selviäisi uuden joukkueensa lääkärintarkastuksesta.

Kaikki ainekset huomioiden, vaarana on siis syntyä melkoinen soppa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää