El Confidencial: Zinédine Zidane ei syö Real Madridin rahakirstua tyhjäksi

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen sanomalehti El Confidencial on julkistanut tietoja paluun Real Madridin käskijäksi tehneen Zinédine Zidanen sopimuksesta. Näiden tietojen mukaan rahaliikennettä toki on, muttei välttämättä niin paljoa, kuin moni saattoi kuvitella.

Lehden mukaan ranskalainen on kolmen vuoden pestinsä aikana oikeutettu sopimuksen mukaan noin 12 miljoonan euros perusvuosiansioon, jonka päälle on tarjolla erilaisia tulospohjaisia lisiä.

Vertailun vuoksi naapuriseura Atlético Madridin luotsi Diego Simeone ansaitsee tuplasti, 24 miljoonaa euroa vuodessa.

Esimerkiksi José Mourinhon palkkaaminen olisi tullut Realille luultavasti paljon Zidanea kalliimmaksi; portugalilaisen sanotaan tienanneen Manchester Unitedissa vuositasolla noin 20 miljoonaa euroa, verojen jälkeen. Matalammalla palkkatasolla AS:n mukaan työskentelevät Mauricio Pochettino (10 miljoonaa), Jürgen Klopp (kahdeksan ja puoli miljoonaa), ja Massimiliano Allegri (kahdeksan miljoonaa) ovat kaikki toisen seuran palveluksessa, joten Realin olisi pitänyt ensin ostaa heidät irti nykyisistä sopimuksistaan.

Zidanen paluu ei kuitenkaan tapahdu ilman korotusta aiempaan palkkaan; yhdeksän kuukautta sitten seuran jättäessään hän ansaitsi noin seitsemän ja puoli miljoonaa euroa vuodessa.

 

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää