Sevilla aloitti Mestarien liiga -kautensa maalittomalla tasapelillä Chelseaa vastaan.

Lohkon voittajasuosikit pelasivat Stamford Bridgellä hyvin maltillisen ottelun, jossa maalipaikoilla ei juurikaan herkuteltu.

Sevilla FC

@SevillaFC_ENG
🚨 Full time at Stamford Bridge! 🚨

Unfortunately we couldn't score, but a great performance from the team tonight! 👏🏻 ⚪️🔴

#UCL #WeareSevilla #NeverSurrender

Ottelun avausjaksolla ei luonnollisesti maaleja nähty. Sevilla vastasi kuitenkin ottelun paremmista maalipaikoista.

18 minuutin kohdalla Édouard Mendy joutui vaikeuksiin Suson vapaapotkun pomppiessa vaarallisesti kohti verkkoa. Chelsea kuitenkin pelastui ja sai purettua tilanteen tiehensä.

Puolen tunnin kohdalla Yassine Bounoua nappasi Chelsean ainoan vaarallisen laukauksen, kun Timo Werner tökkäsi pelivälineen kohti marokkolaisvahdin maalia.

Varttia myöhemmin Lucas Ocamposille avautui vielä yksi sauma maalintekoon, mutta Mendy veti pidemmän korren.

Sevillan pirteää avausjaksoa varjosti Sergi Gómezin loukkaantuminen. Takareittään satuttanut keskuspuolustaja joutui jättämään kentän 33 minuutin kohdalla, jonka jälkeen hänen tilalle astui Joan Jordán.

Toisen puoliajan Chelsea aloitti vahvemmin. Werner, Kurt Zouma ja Ben Chilwell pääsivät kaikki laukomaan päin Sevillan maalia, mutta Bounoua nappasi laukaukset kerta toisensa jälkeen käsiinsä.

Jordán kävi reilun tunnin pelin kohdalla lähellä upeaa volley-maalia Sevillan kulmapotkusta. Ivan Rakitic löysi topparin hieman rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta hänen laukauksensa meni vähän ylitse Chelsean maalin.

Kumpikaan joukkue ei lopulta saanut täysosumia aikaiseksi, ja peli päätty tasan 0-0.