Sevilla jyräsi vakuuttavaan 5-2 -voittoon – ottelussa kaksi kolmen maalin miestä

© Kuva: Getty Images

Sevilla katkaisi sunnuntaina tyylikkäästi kuuden ottelun voitottoman putkensa Espanjan kentillä ja kohenteli asemiaan taistelussa paikasta eurokentillä. 5-2 -kotivoitto Real Sociedadista nosti Sevillan kuudenneksi ohi Valencian, viiden pisteen päähän neljäntenä olevasta Getafesta.

Sevillan suurin sankari oli hattutempun iskenyt Wissam Ben Yedder, jota monet huutelevat jo Ranskan maajoukkueeseenkin. Kauden toinen hattutemppu syntyi 13 peliminuutin sisällä.

28-vuotias Ben Yedder on tehnyt viimeisessä kahdeksassa pelissään (kaikissa kilpailuissa) kahdeksan maalia. Hän johtaa Eurooppa-liigan maalitilastoa seitsemällä maalillaan ja on La Ligan maalitilastossa neljäntenä (15 maalia).

Erikoisesti Ben Yedder ei ollut silti pelin ainoa kolmen maalin mies, vaan kolme maalia merkittiin myös vieraiden Mikel Oyarzabalin nimiin. Oyarzabalin pahaksi onneksi yksi maaleista oli oma maali, järjestyksessään Sevillan viides. Sevillan verkkoon tekemistään maaleista Oyarzabalin jälkeinen osuma syntyi rankkarista.

Real Sociedad ei ollut päästänyt ennen sunnuntaita yhdessäkään kauden sarjapelissä yli kahta maalia, mutta nyt takaiskuja kertyi peräti viisi. La Real on sarjassa nyt sijalla yhdeksän.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää