Barcelonan puheenjohtaja Josep María Bartomeu on vahvistanut radiokanava COPE:lle, että Quique Setién ei jatka edustusjoukkueen valmentajana ensi kaudella. Viimeinen sinetti Setiénin potkuille oli perjantaina kärsitty tyly 2-8 -tappio Bayern Müncheniä vastaan Mestarien liigan puolivälierissä.

Bartomeu piti sunnuntai-iltana kokouksen Camp Noun toimistotiloissa muiden Barcelonan johtohenkilöiden kanssa. Läsnä olivat Éric Abidal, Ramón Planes, ÓScar Grau, Jordi Mos ja Javier Bordas.

Kokouksen jälkeen Bartomeu keskusteli parin minuutin ajan COPE:n toimittajan Victor Navarron kanssa, ja vahvisti, että Setiénin aika seurassa on ohi.

Tiempo de Juego

@tjcope
💥ÚLTIMA HORA💥

Bartomeu a @victor_nahe:

🎙️"Setién está fuera".

El Presidente ha salido de la reunión con Abidal y Planes en las oficinas del club.

– Setién lähtee, Navarro raportoi Bartomeun todenneen.

Toimittaja kysyi Bartomeulta myös seuran puheenjohtajavaalien mahdollisesta aikaistamisesta. Tähän istuva seurapomo ei kuitenkaan halunnut vastata, sillä Barcelonan johtokunta käsittelee asiaa maanantaina kello 12 Suomen aikaa alkavassa kokouksessaan.

Quique Setiénin seuraajaksi on arveltu ainakin Hollannin nykyistä maajoukkuevalmentajaa Ronald Koemania sekä Barcelonan kakkosjoukkueen valmentajaa Francesco Javier García Pimientaa.

[readmore from=Barcelona]

Myös entinen Tottenham-luotsi Mauricio Pochettino on mainittu huhuissa, mutta menneisyys Barcelonan paikallisvastustaja Espanyolin riveistä laskee argentiinalaisen osakkeita.

Setiénin potkujen uskotaan virallistuvan maanantaina.