Päävalmentaja Quique Setiénin mukaan väsymys on alkanut näkyä Barcelonan otteissa.

Joukkue haki lauantaina 1–0-vierasvoiton Valladolidista kovin keskinkertaisen esityksen jälkeen. Arturo Vidal viimeisteli ottelun ainoan osuman 15. minuutilla.

Ottelu oli Barcelonalle jo yhdeksäs 28 päivän sisällä sen jälkeen, kun La Ligassa päästiin viime kuussa tositoimiin koronatauon jälkeen.

– Tuolla pelaamisella meidän olisi pitänyt tappaa peli taukoon mennessä tekemällä kaksi tai kolme maalia, Setién totesi lehdistötilaisuudessa.

– Se meni todella sujuvasti siihen pisteeseen asti, mutta pelin lopulla joukkue oli väsynyt. Pelasimme alle 72 tuntia sitten. Kentällä oli todella kuuma, ja pelaajista moni ei ollut tuoreilla jaloilla liikkeellä.

Katalonialaiset ovat menettäneet pisteitä kolmessa ottelussa, joten Real Madrid on nyt suursuosikki liigamestariksi. Madridilaiset tarvitsevat kolmesta jäljellä olevasta pelistään kaksi voittoa mestaruuteen.

Kesän tapahtumat ovat lisänneet Setiéniin kohdistuvaa kritiikkiä. Miehen taktisia ratkaisuja kyseenalaistettiin myös lauantain ottelun jälkeen.

– Kyse ei ollut jalkapallo-ongelmasta. Olemme pelanneet paljon pelejä, väsymystä on paljon. Meillä on pelaajia, jotka ovat pelanneet paljon minuutteja. Kyse ei ollut jalkapalloon liittyvästä ongelmasta, hän vastasi.

Lähde: ESPN