Víctor Sánchez del Amo hyllytettiin hiljattain Málagan päävalmentajan paikalta, kun sosiaaliseen mediaan ilmestyi luotsin seksivideo.

Kyseinen video ladattiin sosiaaliseen mediaan ilman Sánchez del Amon lupaa ja espanjalaismedioissa on myös pidetty mahdollisena, että luotsilta olisi kiristetty rahaa, jotta videota ei julkaistaisi.

Málagan pelaajat ja Sánchez del Amon valmentajakollegat ovat olleet tyrmistyneitä siitä, miten Málaga hyllytti valmentajan, jota kohdeltiin kaltoin. Málaga ja Sánchez del Amo neuvottelevat tiettävästi parhaillaan valmentajan työsuhteen päättämisestä, mutta Málagalla ei ole varaa antaa luotsilleen potkuja.

[readmore from=Sanchez-del-Amo-Victor]

Sánchez del Amo antoi hiljattain ensimmäiset kommenttinsa julkisuuteen asiaan liittyen.

– Olen kiristyksen uhri. Tämä on rikos yksityisyyttäni kohtaan. Olen kuitenkin riittävän rohkea tullakseni esiin tämän asian kanssa. Tällaiset tilanteet johtavat usein itsemurhaan. Etenkin, koska mukana on valtava mediapaine ja jotkut päätyvät sellaisiin ratkaisuihin, Sánchez del Amo muistutti.

– Olen saanut 300 viestiä, joihin en ole ehtinyt vielä vastata. Olen saanut paljon tukea. En voi puhua sen enempää, koska seura on hyllyttänyt minut. Aion tehdä kaiken selväksi, kun saan oikean puheenvuoron. En epäile hetkeäkään, etteikö tätä asiaa saataisi hoidettua. Minä olen tässä se uhri.