Chileläisjulkaisu Redgol väittää Atlético Madridin liittyneen Juventuksen ja Internazionalen seuraksi kisaan Alexis Sánchezin sopimuksesta.

Hyökkääjä pelasi Barcelonassa vuosina 2011-2014, ennen menestyksekästä siirtoaan Arsenaliin. Loppuosa ajasta Lontoossa kääntyi kuitenkin hankalaksi, ja hankaluudet tiivistyivät tammikuussa 2018 tapahtuneen Manchester United -siirron jälkeen. Seuran alaspäin vienyt spiraali tarttui chileläiseen, joka tuskin mahtui kokoonpanoihin.

Atlético-luotsi Diego Simeone on työskennellyt Alexisin kanssa kaksikon ollessa samaan aikaan valmentajan kotimaan Argentiinan suurseura River Platessa. Cholo on toistuvasti puhunut ihailustaan nyt 30-vuotiasta treeniaddiktia kohtaan.

Juventuksen ja Internazionalen edustajien kerrotaan jo käyneen keskusteluita pelaajan kiinnittämisestä, tämän agentin, Fernando Felicevichin kanssa.

Neuvotteluita Sánchezin siirrosta yhtään mihinkään jarruttaa hänen hurja palkkavaatimuksensa; raporttien mukaan se on 12 miljoonaa euroa kaudessa. Pelaajan sopimus Unitedin kanssa päättyy virallisesti vuonna 2022, mutta ei ole salaisuus, että tästä päästäisiin mieluusti Manchesterissä eroon.