Espanjalaismediassa on syksyn aikana kuiskittu, että sekä Real Madrid että Barcelona haluaisivat värvätä riveihinsä Saksan maajoukkuetoppari Antonio Rüdigerin. Rüdigerin houkuttelevuutta lisää, että hänen sopimuksensa Chelsean kanssa päättyy tähän kauteen, joten ensi kesänä hänestä ei tarvitsisi maksaa lainkaan siirtokorvausta.

Näillä näkymin näyttää siltä, ettei 28-vuotias Rüdiger tule Chelsean kanssa jatkosopimusta solmimaan, vaikka lontoolaisseura ilmeisesti sitä toivoisikin. Vapaana agenttina Rüdiger tietää, että hän voi pyytää huippuseuroilta palkassa sen, mitä ne siirtokorvauksessa säästävät. Niinpä Cadena SER:in toimittaja Antón Meana kertoikin El Larguero -ohjelmassa saksalaisen palkkatoiveen olevan tuntuva: 12 miljoonaa euroa nettona per kausi.

– Rüdigerin agentit kertoivat muutamaa päivää espanjalaisen seuran puhelinsoiton jälkeen, että pelaaja pyytää 12 miljoonaa euroa kaudessa puhtaana käteen, Meana kertoi.

Tämän päälle tulisi toimittajan mukaan myös allekirjoituspalkkio. Nyt uskotaankin, että palkkapyyntö hätistääkin ainakin Barcelonan ja mahdollisesti myös Real Madridin pois kisasta.

[readmore from=Rudiger-Antonio]

Siirtoekspertti Gianluca di Marzion mukaan Rüdiger-kisan kärkisijoilla ovat muut valioliigajätit sekä PSG. Myös Bayern Münchenin on kerrottu olevan hänestä kiinnostunut. Di Marzio kuitenkin uskoo, että Rüdiger siirtyisi ensi kesänä joko Manchester Cityyn, Tottenhamiin, PSG:hen tai Juventukseen.

Saksalaisen Sport1:n mukaan Chelsea tarjosi Rüdigerille 8,5 miljoonan euron vuosipalkkaa. Koska tämä ei vaikuta riittävältä korvaukselta, lienee edessä seuranvaihto.

Lähde: AS