Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales on sitä mieltä, että maan jalkapallosarjat tämän kauden osalta pitää pelata loppuun.

Espanjan kahden korkeimman sarjatason kaksi seuraavaa kierrosta on siirretty koronaviruksen takia, mutta on epätodennäköistä, että sarjat vielä jatkuisivat sen jälkeen.

UEFA ilmoitti tiistaina, että EM-lopputurnaus siirtyy pelattavaksi tulevalta kesältä vuoteen 2021. Se antaa eurooppalaisille sarjoille enemmän aikaa pelata kausi loppuun.

– Olemme tehneet yhteistyötä UEFA:n kanssa. Kotimaiset [viitaten Espanjaan] sarjat tulisi pelata päätökseen kesäkuun loppuun mennessä. Mutta se ei kuitenkaan ole kiveen hakattu päivämäärä, Rubiales kertoi Marcalle.

– Kaikille olisi parasta, että oikeus toteutuisi tasa-arvoisesti. Mestaruus pitää voittaa kentällä, eikä epäreilusti. Ehdotuksemme on, että kalentereita kauden osalta pidennetään niin pitkälle kuin tarvitaan. Meidän pitää keskustella asiasta La Ligan kanssa. Haluamme, että kausi saadaan pelaamalla vietyä läpi, Rubiales jatkoi.