Espanjalainen ja italialainen lehdistö on lämmitellyt jälleen viime päivinä huhua, jonka mukaan Cristiano Ronaldo mielisi takaisin Real Madridiin. Jutuissa kerrottiin valmentaja Carlo Ancelottinkin innostuneen ajatuksesta.

Ancelotti ehti jo tiistai-iltapäivänä ampua huhut alas omalla twiitillään, ja illalla oli itsensä Cristiano Ronaldon vuoro. 36-vuotias Juventus-hyökkääjä julkaisi Instagramissa pitkän postauksen, jossa hän syytti mediaa kunnioituksen puutteesta ja julisti niin suoraan kuin suinkin osasi, ettei suunnittele palaavansa Real Madridiin.

– Kaikki minut tuntevat tietävät, kuinka hyvin keskityn työhöni. Vähemmän työtä ja enemmän toimintaa on ollut mottoni urani alusta lähtien. Kaiken viime aikoina sanotun ja kirjoitetun vuoksi minun täytyy kuitenkin ilmaista kantani, portugalilainen aloitti viestinsä.

– Pikemminkin kuin epäkunnioitus minua kohtaan ihmisenä ja pelaajana, se tapa, jolla tulevaisuuttani käsitellään mediassa on epäkunnioittava kaikkia näihin huhuihin liittyviä seuroja kohtaan, samoin kuin heidän pelaajiaan ja henkilökuntaansa.

– Minun tarinani Real Madridissa on kirjoitettu ja pantu kansiin. Sanoina ja lukuina, palkintoina ja pokaaleina, ennätyksinä ja otsikoina. Se on Bernabeu-stadionin museossa ja myös kaikkien seuran fanien mielissä.

– Saavutusteni lisäksi muistan sen, kuinka syvä kiintymys ja kunnioitus minulla oli kannattajiin noiden yhdeksän vuoden aikana. Vaalin sitä kiintymystä ja kunnioitusta tähän päivään saakka ja ikuisesti. Tiedän, että olen yhä aitojen Real Madridin fanien sydämissä, ja he samoin omassani.

– Tämän viimeisimmän Espanjan episodin ohella useissa uutisissa ja tarinoissa on yhdistetty minut useisiin seuroihin monissa eri liigoissa. Kukaan ei kuitenkaan ole vaivautunut ottamaan selvää totuudesta.

– Rikon hiljaisuuteni nyt sanoakseni, etten voi sallia ihmisten leikittelevän nimelläni. Olen edelleen keskittynyt uraani ja työhöni, sitoutunut ja valmistaunut kohtaamiini haasteisiin. Kaikki muu? Kaikki muu on pelkkää puhetta, Cristiano Ronaldo kirjoitti.

Cristiano Ronaldon sopimus Juventuksen kanssa kattaa vielä kauden 2021-2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)