Jopa niinkin kokenut pelimies kuin Giorgio Chiellini joutui hieraisemaan silmiään pariin otteeseen kun Cristiano Ronaldon siirrosta Juventukseen tuli totta. Näin italialaistoppari vastasi, kun häneltä kysyttiin reaktioita alkukesällä kiihtyneisiin huhuihin.

– Kun kuulin huhuista ensimmäisen kerran, sanoin kavereilleni, että ”ei, se on mahdotonta”, Chiellini totesi medialle Sportin mukaan.

– Sitten ajattelin sitä vielä kaksi, kolme ja neljä kertaa. Kunnes yhtäkkiä eräänä päivänä saatoinkin todeta, että ”kyllä, on se mahdollista.”

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Chiellini kertoo, että siirron ollessa vielä huhuasteella hän keskusteli asiasta valmentajan ja seuran puheenjohtajan kanssa ja sai kuulla, että huhuissa on perää. Kovaluisen topparin mukaan Juventus tarvitsi ”Cristianon kaltaista mestaria”, ja joukkue on nyt ”innoisaan ja valmis työskentelemään Cristianon kanssa.”

Varsinaisesti Cristiano Ronaldon ja Chiellinin työkaveruus ei ole vielä alkanut. Ronaldo aloitti kylläkin tiistaina harjoitukset Juventuksen muiden MM-kisoissa nähtyjen pelaajien kanssa, mutta muun joukkueen Chielliniä myöten hän tapaa vasta ensi keskiviikkona joukkueen palatessa Yhdysvaltain harjoituspeliturneeltaan.