Hetemaj ei malta odottaa Cristiano Ronaldon kohtaamista: ”Uskon, että sama meno jatkuu”

© Kuva: Getty Images

Live Stream: Katso Copa del Reyn matsit ilmaiseksi!

  • Torstai-illan herkkupala klo 22.30: FC Barcelona vs Levante

Tiistaina vahvistui todennäköisesti kesän siirtoikkunan isoin uutinen, kun Real Madrid tiedotti portugalilaishyökkääjänsä Cristiano Ronaldon siirtyvän Juventukseen.

Ronaldon, 33, siirto Espanjasta pois on luonnollisesti iso isku La Ligalle. Hänen ja Barcelonan Lionel Messin vastakkainasettelu on lisännyt sarjan mielenkiintoa entisestään.

Huuhkajien entinen keskikenttäpelaaja, italialaisseura Chievon Perparim Hetemaj, ei malta odottaa portugalilaistähden kohtaamista Serie A:ssa.

– Onhan se hieno juttu tälle sarjalle, että pitkästä aikaa maailman paras pelaaja tulee Italiaan. Myös joukkuekavereiden kanssa nopeasti juteltiin, että se on jokaiselle ammattilaiselle hieno ja motivoiva juttu päästä pelaamaan tuon tasoista kaveria vastaan, Hetemaj kommentoi Unibetille.

– Jos mua pyydetään valitsemaan Ronaldon ja Messin väliltä, niin kyllä se Ronaldo on. Hän on todistanut tasonsa kahdessa isossa liigassa ja kansainvälisissä peleissä. Vaikka Serie A:ssa keskitytään puolustamiseen Espanjaa enemmän, uskon että sama meno jatkuu.

Ronaldon kerrotaan olleen tyytymätön siihen, ettei saanut Madridilta kaipaamaansa palkankorotusta. Seitsemän Italian mestaruutta putkeen voittanut Juventus oli valmis nostamaan Ronaldon tienestit uudelle tasolle, mutta Hetemaj ei usko, että raha toi portugalilaisen Serie A:han.

– Jos Ronaldo ajattelisi vain rahaa, ei hän tänne tulisi pelaamaan. Juventus on erittäin kilpailukykyinen joukkue, joka on ollut aika suvereeni Italiassa viime vuodet ja lähellä myös Mestarien liigan voittoa. Maailman parhaan pelaajan hankkiminen on kova näyttö siihen päälle. Ronaldo tulee hyvään joukkueeseen, josta hän haluaa tehdä vielä paremman.

– Totta kai Juve on ollut maan suosituin joukkue ennenkin, mutta Ronaldon mukaantulo lisää taatusti ihmisten kiinnostusta koko sarjaa kohtaan ja tuo uusia faneja katsomoihin ympäri Italiaa. Myös muut joukkueet ovat vahvistuneet, eivätkä kesän pelaajasiirrot ole vielä tässä, kahden vuoden jatkosopimuksen Chievon kanssa tehnyt Hetemaj uskoo.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso FC Barcelona – Levante ilmaiseksi!

  • Näe kaikki Copa del Reyn matsit ilmaiseksi