Ronaldinho luottaa Barcelonaan – antaa kuitenkin Man Unitedille mahdollisuuden: ”Siinä tapauksessa ei voi ikinä tietää, mitä tapahtuu”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan legendapelaaja Ronaldinho uskoo entisen seuransa selviävän jatkoon Mestarien liigan puolivälieristä Manchester Unitedia vastaan, muttei aliarvioi englantilaisten mahdollisuuksia toisessa osassa.

Viime viikolla Barcelona haki 1-0-vierasvoiton Unitedista otteluparin ensimmäisessä osaottelussa. Katalonialaisilla oli sauma iskeä useampikin osuma, mutta he pääsivät kotimatkalle nollapelin ja yhden vierasmaalin kera.

Vuosina 2003-2008 Barcelonaa edustaneen Ronaldinhon, 39, mielestä hänen entisen seuransa olisi pitänyt laittaa ottelupari pakettiin jo Manchesterissa.

– Totuus on, että Barcelonan olisi pitänyt ratkaista peli Manchesterissa, mutta 1-0-tilanteessa Manchester United uskoo, että he ovat yhä mukana tässä otteluparissa, kommentoi brasilialaislegenda Goalin mukaan.

– Odotan Barcelonan menevän jatkoon, kun ottaa huomioon, miten he ovat pelanneet ja heidän maalimääränsä.

– Odotan heidän voittavan helposti myös Barcelonassa. Kaikki riippuu ensimmäisestä maalista. Jos Barcelona tekee sen, Manchester Unitedia odottaa pitkä ilta.

– Mutta jos he (United) tekevät sen, niin se saa stadionin hermostuneeksi, ja siinä tapauksessa ei voi ikinä tietää, mitä tapahtuu.

Barcelona-Manchester United pelataan Camp Noulla tiistaina. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22.00, ja sitä voi seurata C Moren kautta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää