Real Madrid ei välttämättä enää kaipaisi lisää huonoja uutisia ennen ensi sunnuntain el Clásicoa. Se taipui lauantaina Levantelle ja menetti sarjan kärkipaikan Barcelonalle. Samassa ottelussa Eden Hazard loukkaantui, ja joutui arviolta kahden kuukauden sairauslomalle. Hazard oli vasta äsken toipunut edellisestä loukkaantumisestaan.

Hazardin poissaolon takia uutiset sunnuntaisesta kakkosjoukkue Castillan pelistä olivatkin niin kurjia. Real Madrid Castilla kukisti San Sebástian Reyesin 2-0, ja toisen maalin teki 19-vuotias alkukauden sensaatio Rodrygo. Brasilialainen kuitenkin tuuletti maaliaan aivan vieraiden maalivahdin edessä, ja sai seurauksena toisella varoituksella koituneen ulosajon. Punainen kortti merkitsee pelikieltoa, eikä Rodrygo ole käytettävissä El Clásicossa.

Karan Tejwani

@karan_tejwani26
Rodrygo scores for Real Madrid Castilla; the goalkeeper provokes him; he celebrates in his face in retaliation, then gets sent off and is set to miss El Clásico next weekend.

That was quick, and considering the Hazard news, pretty bad for Real Madrid.

Viime aikoina Rodrygo ei ole mahtunut Real Madridin ykkösjoukkueen kokoonpanoon, mutta hän on tehnyt tällä kaudella kaksi La Liga -maalia, yhden maalin cupissa ja peräti neljä neljässä Mestarien liigan ottelussa. Hazardin poissaolo olisi saattanut poikia Rodrygolle tilaisuuden ykkösjoukkueessa, mutta nyt pelikielto vesitti Clásico-mahdollisuuden.

Vieläkin paljon kovempi kolaus Real Madridille olisi, jos myös kapteeni Sergio Ramosillekin mätkäistäisiin pelikieltoa. Espanjalaismedian mukaan tällainen mahdollisuus on olemassa sen jälkeen, kun Ramos ryöpytti ankarin sanankääntein Levante-pelin tuomaria. Tapaus mennee kurinpitovaliokunnan tutkintaan.