Huippulupaus vahvisti: ”Siirryn Real Madridiin ensi kesänä”

© Kuva: Getty Images

Rodrygon siirto Santosista Real Madridiin alkaa olla kaikin puolin varma.

Siirrosta on uutisoitu jo pitkän aikaa sitten. Real tiettävästi maksaa brasilialaisseuralle 45 miljoonan euron korvauksen 17-vuotiaasta hyökkääjästä. Ainoa asia, mistä on vielä ollut epäselvyyttä, on siirron ajankohta.

Madridilaislehdissä on melko hiljattain kerrottu, että Real ehkä haluaisi aikaistaa ensi kesälle kaavailtua kauppaa ja tuoda Rodrygon Madridiin jo tammikuussa. Nyt pelaaja itse puhui asiasta hyvin suoraan ja katkaisi huhut talvisiirrolta.

– Se on oikeaa tietoa, että siirryn sinne [Real Madridiin] heinäkuussa. Madridin ja Santosin välillä on sopimus asiasta. En usko, että tässä on mitään mahdollisuutta että siirtyisin sinne aiemmin, Rodrygo sanoi Gazeta Esportivalle AS:n mukaan.

Rodrygo on ehtinyt pelata nuoresta iästään huolimatta aikuisurallaan 45 ottelua. Maaleja on syntynyt yhdeksän. Hän oli päättyneellä kaudella joukkueensa toiseksi paras maalintekijä Brasilian pääsarjassa.

Rodrygoa voinee huoletta tituleerata huippulupaukseksi, sillä hän sijoittui vuoden nuoren pelaajan (Kopa-palkinto) äänestyksessä neljänneksi muutama päivä sitten. Palkinnon pokkasi PSG:n Kylian Mbappé.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää