Saksalaislehti Kickerin mukaan Bayern München on päättänyt olla lunastamatta James Rodríguezia omakseen ensi kesänä.

James on Bayernissa lainalla Real Madridista. Kolumbialainen siirtyi Bayerniin lainalle viime kaudeksi. Bayernilla on kahden kauden mittaisessa lainasopimuksessa mukana 42 miljoonan euron ostopykälä.

Kolumbialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi vahvan viime kauden Bayernin riveissä, mutta kuluvalla kaudella Jamesilla on ollut vaikeuksia mahduttaa itseään avauskokoonpanoon. James on ottanut tiettävästi myös yhteen Bayernin päävalmentajan Niko Kovacin kanssa kritisoiden tätä pelitavastaan.

James loukkasi tiistaina polveaan harjoituksissa ja on seuraavat viikot sivussa otteluista.

Kickerin mukaan Bayern tekee jo töitä ensi kauden joukkueensa eteen. Bayernin tarkoitus on hankkia seuraan nuoria ja lupaavia pelaajia ja siten nuorentaa varsin iäkästä kokoonpanoaan.

James saapui Real Madridiin kesällä 2014 Monacosta peräti 80 miljoonan euron siirtosummalla. James ei saanut kuitenkaan Zinédine Zidanen alaisuudessa peliaikaa ja päätti siirtyä lainalle Bayerniin peliajan perässä. James palaa Real Madridiin ensi kesäksi, jos Bayern ei käytä osto-optiotaan. Eri asia onkin se, jääkö James Madridiin ensi kaudeksi vai ei.