Kuluvalla kaudella La Ligassa on nähty 68 maalia, joissa maalintekijänä on ollut vaihdosta kentälle tullut pelaaja. Neljä pelaajaa on onnistunut iskemään vaihdosta kentälle tultuaan vähintään kolme maalia.

Barcelonan keskikenttäpelaaja Arturo Vidal on iskenyt tällä kaudella kolme maalia aloitettuaan ottelun penkiltä. Samaan lukemaan on yltänyt myös Valencian uruguaylaiskärki Maxi Gómez.

Real Sociedadin ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak on heilutellut maaliverkkoja kuluvan kauden La Liga -kamppailuissa yhteensä seitsemän kertää. Neljä näistä maaleista on syntynyt, kun mies on kirmannut vaihdosta kentälle.

Ylivoimaisena ykkösenä tässä kategoriassa tämän kauden osalta on huippukautta pelaavan Getafen hyökkääjä Ángel Rodríguez. Espanjalaiskärki on iskenyt tällä kaudella kymmenen sarjamaalia, joista peräti kahdeksan vaihdosta kentälle tultuaan. Hän on päässyt aloituskokoonpanoon ainoastaan seitsemän kertaa kuluvalla sesongilla liigaotteluissa.

Myös Espanjan La Liga on lähes kaikkien muiden sarjojen tapaan tällä hetkellä keskeytettynä koronaviruksen takia. Otteluiden jatkumisesta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Marca