Tuoreet huhut kertovat, että Manchester City olisi tosissaan kiinnostunut Atlético Madridin keskikenttäpelaajasta Rodrista. Vasta ensimmäistä kauttaan Atléticossa pelaavalla Rodrilla on sopimuksessaan 70 miljoonan euron ulosostohinta, ja jos City tuon maksaa ja Rodri haluaa siirtyä, on Atlético voimaton.

AS kuitenkin kertoo tuoreessa jutussaan, ettei Rodri halua maisemaa vaihtaa. Siksi jatkosopimusneuvottelupöytän halutaan istahtaa heti, kun sarjakausi on pantu pakettiin.

Rodrin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2023, mutta jatkoneuvotteluissa ulosostoklausuulia halutaan hinata ylöspäin. AS:n tietojen mukaan Rodri itse on ilmoittanut Atléticon johdolle haluavansa jatkaa Rojiblancosissa ensi kaudellakin. Avaintekijä Rodrin jatkohaluissa on Atléticon valmentaja Diego Simeone.

Rodri on pelannut tällä kaudella 31 sarjaottelussa ja tehnyt kaksi maalia. Tulevana kesänä hänet nähdään suurella todennäköisyydellä alle 21-vuotiaiden EM-turnauksessa, vaikka Rodri onkin pelannut myös Espanjan A-maajoukkueessa jo kuusi ottelua.