Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman harkitsee jättävänsä laitapuolustaja Sergi Roberton vaihtopenkille maanantain sarjaottelussa Granadaa vastaan, kertoo Marca.

Roberton, 29, sivuuttamiseen ei olisi syynä loukkaantuminen tai huonot peliesitykset, vaan pelaajan suojelu. 14-vuotiaasta lähtien Barcelonaa edustanut Roberto kuuluu Barcelonan kapteenistoon, mutta seuran kannattajat buuasivat silti hänelle viime tiistaina Mestarien liigan ottelussa Bayern Müncheniä vastaan.

Barcelonalta puuttuu maanantain ottelusta muutamakin pelaaja, ja Robertoa saatettaisiin tarvita tuuraajana keskikentällä, mutta Koeman harkitsee jättävänsä hänet penkille pelaajan itsensä vuoksi.

Koeman on jo aiemmin tällä kaudella toiminut samoin. Marcan mukaan Koeman pyörsi Getafea vastaan päätöksensä laittaa Samuel Umtiti kentälle, kun hän kuuli, kuinka Barcelonan kannattajat buuasivat hänelle lämmittelyjen aikana.

Barcelonan kannattajat ovat buuanneet ja viheltäneet viime aikoina useammallekin omalle pelaajalleen. Kautta edeltävässä Joan Gamper Trophy -näytösottelussa osansa vihellyksistä saivat Antoine Griezmann, Umtiti, Miralem Pjanić, Jordi Alba ja Roberto. Kolmelle ensimmäiselle buuattiin, koska he olivat yhä seuran palkkalistoilla. Alba ja Roberto taas saivat lokaa niskaansa siitä, että heidän palkanalennuksiaan ei ollut julkistettu vielä.

Griezmann (Atlético Madrid) ja Pjanić (Beşiktaş) ovat sittemmin jättäneet Barçan, ja Alba sekä Roberto ovat tiettävästi suostuneet palkanalennuksiin.

LUE MYÖS: