Reusin kausi on ollut kaukana hohdokkaasta.

Kentällä peliesitykset ovat sujuneet odotuksien mukaisesti. Seura on kolmanneksi viimeinen ja taistelee putoamispeikkoa vastaan Segundassa.

Suuremmat ongelmat ovat kuitenkin liittyneet seuran talouteen. Reus ei ole pystynyt maksamaan kuukausiin palkkaa pelaajilleen tai valmentajilleen. Viisi pelaajaa poistui jo seurasta maksamattomien palkkojen vuoksi ja päävalmentajalla on vain 12 edustusjoukkueen pelaajaa käytettävissään.

Reus on kuitenkin saamassa ainakin hetkellistä tekohengitystä. Seura tiedotti päässeensä yhteisymmärrykseen pohjoisamerikkalaisen yrityksen kanssa. Yritys ottaa vastuulleen Reusin viiden miljoonan euron lainan.

Reusin suurin osaomistaja Joan Oliver lupasi seuran pelaajille, että he jos seura ei löydä itselleen ostajaa seuraavan 24 tunnin aikana, kaikki pelaajat saavat poistua muihin seuroihin ilmaiseksi. Oliver onnistui löytämään Reusille uuden omistajan.

Yhdysvaltalaisyritys suunnittelee kasvattavansa Reusin kotistadionin katsomokapasiteetin kolmikertaiseksi jopa 18 000 paikkaan asti. Yrityksen on myös tarkoitus rakentaa kotistadionin viereen kauppakeskus.

Reusin ja Las Palmasin välinen ottelu peruttiin viime viikonloppuna sen jälkeen, kun Reusin pelaajat ilmoittivat, etteivät he ole pelikunnossa palkanmaksuongelmien vuoksi.

Lähde: El País