Real Madrid jatkoi maanantaina huippulupaavien brassinuorukaisten värväämistä riveihinsä. Viniciuksen ja Rodrygon jatkoksi Madridiin siirtyy nyt sunnuntaina 18 vuotta täyttänyt Reinier Jesus.

Flamengosta 30 miljoonalla eurolla värvätty Reinier kertoi AS:n haastattelussa olevansa pitkäaikainen Real Madridin kannattaja. Hän puhuukin unelmansa käyneen nyt toteen.

– Kenen tahansa pojan unelma on pelata Madridin kaltaisessa jättiläisessä. Kun vierailin Bernabéulla (maaliskuussa 2018) en kuvitellut, että elämässäni tapahtuisi näin paljon asioita ja että saisin tilaisuuden toteuttaa unelmani, Reinier hehkuu.

Real Madridin kiinnostuksesta Reinier kuuli joulukuussa pelatun seurajoukkueiden MM-turnauksen yhteydessä.

– Olin seurajoukkueiden MM-kisoissa, kun perheeni ja agenttini tulivat käymään luonani hotellissa ja kertoivat siitä. Olin samaan aikaan yllättynyt ja iloinen.

Vaikka Reinier onkin nuori mies, ulottuu hänen muistinsa aina vuosituhannen alkupuolelle niin sanottuun galacticos-aikakauteen.

– Real Madrid on maailman suurin seura, jolla on aina ollut mahtavia joukkueita. Kun olin pieni, isäni innosti minua aina katsomaan Realin pelejä. Olen ollut madridista galácticos-ajoista lähtien, aina tähän nykyiseen neljän Mestarien liigan voiton sukupolveen saakka.

Idoleikseen Reinier nimeää brassilegenda Kakán sekä Real Madridin nykyisen valmentajan Zinédine Zidanen. Molemmat luonnollisesti myös Realin galacticoja. Jatkossa Reinier pääseekin nauttimaan Zidanen sekä Castillaa valmentavan toisen seuraikonin Raúlin valmennuksesta.

– He ovat kaksi jalkapallosuuruutta, joilla on pitkä historia Real Madridissa kentällä ja kentän ulkopuolella. Kun näen heidät, teen kaikkeni oppiakseni kaiken, minkä he voivat minulle opettaa, Reinier lupaa.

Kuten monet Brasilian jalkapallosuuruudet, kasvoi myös Reinier suhteellisen vaatimattomissa oloissa. Perheen tuki oli kuitenkin aina läsnä.

– Vanhempani pitivät aina huolen siitä, ettei minulta ja siskoiltani puuttunut mitään. Isäni voitti Brasilian maajoukkueessa futsalin maailmanmestaruuden. Minä aloitin pelaamisen oman katuni kentällä, Reinier kertoo.

[readmore from=Reinier]

– Muutin pääkaupungista Brasiliasta Rio de Janeiroon 11-vuotiaana ja yritin elää jalkapalloilulla. Äitini ja sisareni jäivät Brasiliaan, ja muuttivat Rioon vasta kun oli varmaa, että projekti onnistuisi ja voisimme asua siellä mukavasti.

Reinier kertoi haastattelussa myös, kenen Real Madridin pelaajan kanssa pelaamista hän suurimmalla innolla odottaa.

– Benzeman. Pidän hänestä paljon. Benzema pelaa hyvin yhteen kaikkien pelaajien kanssa, Reinier uskoo.