Sergio Reguilón kohtaa sunnuntai-iltana Real Madridin ensimmäistä kertaa urallaan.

Real Madridin kasvatti viettää kuluvan kauden lainalla Sevillassa. Sarjakärki isännöi Real Madridia sunnuntaina Pizjuánilla ja Reguilón on todennäköisesti jälleen avauskokoonpanossa.

22-vuotias laitapuolustaja käväisi Marcan haastattelussa ennen Real Madrid -ottelua.

– Real Madrid on Real Madrid. Voi vaikuttaa siltä, että he saapuvat tänne heikossa vireessä, mutta he voivat silti aiheuttaa meille suuria ongelmia, koska Madridilla on todellisia laatupelaajia. Meidän on oltava tarkkana ja valmistauduttava otteluun hyvin, sillä edessä on vaikea haaste, Reguilón totesi.

Reguilón pelasi viime kaudella yli 20 ottelua Real Madridin edustusjoukkueessa, mutta seura päätti hankkia Ferland Mendyn kilpailemaan Marcelon kanssa peliajasta, joten Reguilónin oli etsittävä itselleen uusi osoite.

– En puhuisi revanssista. Minulle kyseessä on erityinen ottelu, mutta menen kentälle ainoastaan voittamaan. Kasvoin Real Madridissa ja siellä minulle opetettiin voittamisen kulttuuria. Aion noudattaa sitä kaikissa joukkueissa, joita edustan. Nyt seurani on Sevilla, kannattajani ovat sevillanoja ja kotistadionini on Pizjuán. Luvassa on huippuottelu.