Valladolid aloitti kautensa sunnuntaina yllätysvoitolla haettuaan täyden pistepotin mukaansa Betisiltä Villamarínilla.

Valladolid voitti Betisin Sevillassa lopulta maalein 2-1. Valladolid pelasi ottelussa ylivoimalla yli 80 minuuttia, sillä Betis-vahti Joel Robles sai suoran punaisen kortin heti ottelun alussa kaadettuaan maalintekopaikassa Valladolidin Sandro Ramírezin.

Sandro loukkasi itseään hetkeä myöhemmin ja joutui jättämään kentän. Sandro on sivussa vielä noin kolmen viikon ajan, eikä siten pelaa viikonloppuna Bernabéulla Real Madridia vastaan. Sandrolla on lihasvamma.

Myös Rubén Alcaraz joutui poistumaan kentältä toisella jaksolla saatuaan lihasvamman. Lihasvamma pitää Alcarazin Sandron tapaan vielä kolmisen viikkoa sivussa.

Valladolid odottaa kaksikon palaavan syyskuun puolessa välissä pelattavaan Osasuna-otteluun.