Espanjalainen urheilun valtalehti Marca otsikoi maanantaina käytännössä sinetöidystä Raphaël Varanen siirrosta Manchester Unitediin luovasti.

– Real Madrid otti seuraavan askeleen suuressa suunnitelmassa hankkia Mbappé, kirkuivat otsikon kirjaimet.

Kylian Mbappén sopimus Paris Saint-Germainin kanssa on kaikkea muuta kuin loppu, ja tämän hankkiminen rahalla kaikkea muuta kuin halpaa. Varanen siirrosta Real tienaa tämän hetken tiedoilla viitisenkymmentä miljoonaa euroa – mikä riittää toki jonkinasteiseksi aluksi nuoremman ranskalaisen tavoittelussa.

– Real Madridin ei odoteta tänä kesänä tekevän hankintoja, ellei sitten juuri Mbappéa. Rahoittaakseen jättikaupan, seuran on myytävä pelaajia. Varanen kauppa on iso askel tähän suuntaan, mutta ei vielä riittävä, lehti jatkaa.

Vanha tuttu topparipari (Varane ja Sergio Ramos) on nyt mennyttä, ja suunnitelma jatkossa lepää vahvojen nimien, David Alaban, Nachon ja Eder Militaon varassa. Lehden mukaan tarkoitus on, että neljäs käytettävä keskuspuolustaja tulee omien kasvattien, kuten Victor Chustin, Mario Gilan tai Jesus Vallejon joukosta.

PSG on ilmoittanut, ettei se aio myydä Mbappéa alle 180 miljoonalla eurolla – olkoonkin, että tämän sopimus Pariisissa päättyy jo ensi vuonna.