Real Madrid voitti Osasunan 2-0-lukemin La Ligan 34. ottelukierroksella lauantai-iltana.

Lopputulos nosti Zinédine Zidanen miehistön takaisin kahden pisteen päähän sarjakärki Atlético Madridista.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
Real Madrid beat Osasuna to keep the heat on Atletico at the top of La Liga 🔥

Real Madrid dominoi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta ei saanut palloa mistään sisään.

Osasunan puolustus teki hyvää työtä pitäessään Karim Benzeman poissa maalipaikoilta, kun maalivahti Sergio Herrera otti puolestaan isoja torjuntoja pitääkseen Eden Hazardin ja Éder Militãon yritykset ulkona verkosta.

Hetki ennen puoliaikavihellystä Ezequiel Ávila puski pallon jopa Thibaut Courtois’n selän taakse, mutta maali aivan tyhjästä jäi laskematta, sillä Osasunan argentiinalaiskärki oli tilanteessa selvästi paitsiossa.

Toisella puoliajalla Real Madridin painostus jatkoi ja 76. minuutilla viimein helähti. Militão osoitti jälleen vaarallisuuttaan kulmapotkussa ja puski vaihdosta sisään tulleen Iscon keskityksen komeasti sisään. Maali oli brassipuolustajan ensimmäinen koskaan La Ligassa. 1-0.

Neljä minuuttia myöhemmin Real Madrid onnistui toistamiseen, mutta tällä kertaa hieman erikoisemmalla tavalla.

GOAL

@goal
Casemiro makes it 2-0 on his 200th appearance in La Liga! ✌

He took a heavy touch at the edge of the area, it wrong-footed the keeper and went all the way in 😅

Benzema leikkasi sisään rangaistusalueen reunalla ja syötti pallon pystyyn Casemirolle. Keskikenttämies ohjasi syötön vahingossa vasempaan alakulmaan. Kyseessä ei nimittäin ollut laukaus, vaan pitkäksi mennyt ensimmäinen kosketus, josta ei kuitenkaan koitunut brassitähdelle kuin pelkkää iloa. 2-0.

Isco oli vielä lähellä tehdä Real Madridille kolmannen, mutta hänen laukauksensa komean käännöksen jälkeen meni hieman ohi vasemman tolpan. Kamppailu Valdebebasissa päättyi täten 2-0-lukemiin.