Kylian Mbappé ja Erling Braut Håland ovat siirtomarkkinoiden halutuimmat pelaajat.

SER:n mukaan Mbappé on jo ilmoittanut PSG:lle, ettei aio allekirjoittaa jatkosopimusta seuran kanssa ja haluaa siirtyä Real Madridiin. Lue lisää täältä.

El Largueron juontaja Manu Carreño julkaisi saamansa tiedot torstaina. Carreñon mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez aikoo yrittää Mbappén ja Hålandin hankkimista kesällä.

Carreño kommentoi tilannetta myöhään keskiviikkoiltana El Larguerossa.

– Pérezin unelma on hankkia Mbappé ja Håland. Miksei se onnistuisi tänä kesänä? Se ei ole mahdotonta, vaikka Real Madridin ykköstavoite onkin hankkia Mbappé. Nyt pallo on PSG:n käsissä.

– PSG voi tehdä kaksi asiaa. Joko he asettavat Mbappélle liian suuren hintalapun, jolloin Real Madrid odottaisi vuoden ja sitten Mbappé siirtyisi ilmaiseksi. En usko PSG:n päätyvän siihen tilanteeseen. Tai sitten PSG suostuu neuvottelemaan siirrosta ja siinä tapauksessa Mbappé siirtyisi Real Madridiin kesällä.

– Sen lisäksi Real Madrid haluaa hankkia Hålandin. Jos se ei onnistu tänä kesänä, olisi Real Madrid onnellinen Mbappén, Karim Benzeman ja Viníciuksen muodostaman hyökkäyksen kanssa ensi kaudella. Muistutan, ettei Real Madrid sulje pois Hålandin hankintaa jo tänä kesänä, Carreño totesi.

Lähde: El Larguero