Real Madrid sai torstaina karmeita uutisia, kun kapteeni Sergio Ramosin kerrottiin olevan sivussa arviolta kuukauden ajan tuoreen pohjevamman vuoksi. Näin Los Blancos joutuu huhtikuun huipputärkeisiin kamppailuihin ilman luottotoppariaan.

Hyviäkin uutisia Madridin leiristä silti kuuluu, sillä sekä Toni Kroos että Fede Valverde ovat toipuneet omista vammoistaan nopeasti. Näillä näkymin molemmat ovat käytettävissä Real Madridin kolmen huippuottelun putkessa. Madrid kohtaa Liverpoolin Mestarien liigan puolivälierissä 6. ja 14.4., sekä näiden otteluiden välissä Barcelonan El Clásicossa 10.4.

Kroos jätti Saksan maajoukkueleirin kesken heti alkuunsa nivusvaivojen vuoksi. Täysin vaivat ei ole vieläkään hellittäneet, mutta kaikki viittaa siihen, että Kroos voi pelata jo ensi tiistaina.

[readmore from=Real-Madrid]

Valverde puolestaan sai lihasvamman oikeaan jalkaansa edellisessä ottelussa Celta Vigoa vastaan juuri ennen maaottelutaukoa. Hän on hyödyntänyt maajoukkuetauon hyvin, ja on käytännössä varmasti käytettävissä tiistaina Liverpoolia vastaan.

Ramosin ohella Real Madridin sairaslistalla ovat yhä Dani Carvajal ja Eden Hazard.