La Liga -sunnuntain kohokohta käynnistyy kello 17.15, kun Real Madrid saa vieraakseen Valencian. Real Madrid saa kokoonpanoonsa uutta sykettä, kun Dani Carvajal palaa sairastuvalta kokoonpanoon. Myös Lucas Vázquez on jo toipunut pelikuntoon, mutta hän aloittaa vaihdossa.

Keskikenttä on isännillä niin sanotusti ”perusmuodossa”, kun Toni Kroos palaa pelikieltonsa jälkeen kentille. Kroosin kanssa keskikentällä pelaavat Casemiro ja Luka Modric.

Kärjessä tilaisuutensa avauksessa saa jälleen Vinicius yhdessä Marco Asension ja Karim Benzeman kanssa. 20-vuotias brasilialainen oli Real Madridin avauksessa myös kahdessa edellisessä ottelussa, mutta maalinteossa hän on onnistunut kaikki kilpailut huomioon ottaen viimeksi lokakuussa.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋✅ ¡Nuestro 𝗫𝗜 inicial 🆚 @valenciacf!
@Liberbank | #RealMadridValencia

Vaikka Carvajal pelaakin ensimmäisen kerran sitten tammikuun alun ja Lucas Vázquezkaan ei ole ollut kokoonpanossa reiluun kolmeen viikkoon, on Real Madridin sairaslista palaajista huolimatta pitkä. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Eden Hazard, Marcelo, Éder Militão, Álvaro Odriozola, Sergio Ramos, Rodrygo ja Fede Valverde.