Real Madrid otti kuin ottikin voiton Atalantasta, joukkeiden välisen pudotuspelin avausosassa keskiviikkona.

Lue otteluraportti täältä!

Real sai voittonsa lopulta Ferland Mendyn 86. minuutilla iskemän osuman turvin. Tätä ennen joukkueella oli ollut kenttäylivoima lähes 70 minuuttia. Bergamolaisten kaataminen ei rikkinäisellä ryhmällä siis todellakaan käynyt helposti, eikä omilta uhreilta tässäkään pelissä vältytty.

Pelissä jaettiin kaikkiaan neljä korttia, mikä toki määränä on punaista lukuunottamatta maltillinen. Yhden niistä nappasi pian ulosajon jälkeen keskikentän Casemiro, mikä tietää 29-vuotiaan poissaoloa toisesta osaottelusta, varoitustilin täytyttyä.

Nacho oli pelin jälkeisissä kommenteissaan täynnä optimismia.

– Saimme aikaan vain yhden maalin, se on totta. Meidän on silti poimittava positiiviset asiat, joita nyt löytyy. Olemme nousseet mukaan taisteluun La Ligan voitosta, ja voitimme nyt. Tavoite on päättää nämä pelit nollilla omassa päässä, ja puolustamisessa onnistuimme todella hyvin. Maalit yleensä kyllä tulevat sen päälle aikanaan, puolustaja sanoi Marcan mukaan.

Joukkueiden toinen kohtaaminen nähdään keskiviikkona, 16. maaliskuuta, ja Real Madrid lähtee siihen vierasmaali mukanaan.