Madridilaismedian mukaan Real Madrid on kiinnostunut Erling Braut Hålandista ja Kylian Mbappésta.

Real Madrid ei kuitenkaan kykene hankkimaan kumpaakin ja AS:n mukaan pitää Hålandin siirtoa huomattavasti todennäköisempänä.

Ranskalaismedian mukaan PSG on tehnyt hiljattain Mbappélle nelivuotisen jatkosopimustarjouksen ja on luottavainen sen suhteen, että Mbappé allekirjoittaa jatkosopimuksen ja jää Pariisiin.

Real Madrid toivoo Mbappén hylkäävän jatkosopimustarjouksen, jolloin ranskalaistähti voisi siirtyä ensi kauden jälkeen seuraan ilmaiseksi. Jos näin ei tapahdu ja Mbappé tekee jatkosopimuksen PSG:n kanssa, kääntyy Real Madrid välittömästi Hålandin suuntaan.

Real Madridin ja Borussia Dortmundin välit ovat loistavat. Real Madrid tiedostaa sen auttavan Hålandin hankkimisessa. Hålandin sopimuksessa ei ole ulosostopykälää ensi kesänä. 75 miljoonan euron ulosostopykälän odotetaan aktivoituvan vasta ensi kaudella.

Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin ja Hålandin agentin Mino Raiolan välit ovat heikot.

Pérez pettyi Raiolaan kesällä 2016, kun Real Madrid yritti hankkia Paul Pogban riveihinsä, eikä ole sen jälkeen ottanut Raiolaan yhteyttä, mutta Real Madridin toimitusjohtaja José Ángel Sánchez on sen sijaan hyvää pataa Raiolan kanssa.

AS:n mukaan Real Madrid on halukas hankkimaan Hålandin tämän kauden jälkeen ja tiedostaa Hålandin haluavan siirtyä seuraan.