Real Madridissa pidätellään tällä hetkellä hengitystä.

On mahdollista, että joukkue joutuu tulemaan tulevissa otteluissa toimeen ilman Sergio Ramosia ja Raphaël Varanea.

Ramos loukkasi takareitensä tiistai-illan ottelussa Espanja-Saksa. Tilanne oli selvä. Ramosilla napsahti takareidessä jotain, ja hänet otettiin saman tien vaihtoon, juuri ennen taukoa.

Aivan samoilla minuuteilla Ranskassa saattoi tapahtua jotain samankaltaista. Varane vaihdettiin puoliajalla pois kentältä ottelussa Ruotsia vastaan. Tällä hetkellä ei tiedetä, oliko kyse loukkaantumisesta, mutta sellaisia huhuja on ilmassa.

Espanjan ja Saksan välisessä ottelussa loukkaantui Ramosin lisäksi Real Betisin Sergio Canales. Päävalmentaja Luis Enrique kommentoi tapauksia lehdistölle pelin jälkeen.

– Molemmat ovat lihasvammoja. Toivotaan, että vain lieviä sellaisia. Olen itse ollut seurajoukkueen valmentaja, ja tiedän, kuinka epämiellyttäviä tällaiset uutiset ovat. Uskon kuitenkin, että näissä on kyse vain lievistä vammoista, joskin lääkärit osaavat sanoa tarkemmin, Enrique sanoi.

Real Madridille Ramosin menettäminen sairastuvalle olisi jo yksinään valtava takaisku. Jos vielä samalla menisi Varane, voitaisiin puhua jo katastrofista. Tämän kauden La Ligassa Ramos on pelannut Realin pelaajista kolmanneksi ja Varane neljänneksi eniten. Joukkueen kolmostoppari on Éder Militão ja nelostoppari on Nacho.

Real kohtaa tulevana viikonloppuna La Ligassa Villarrealin ja vain muutamaa päivää myöhemmin tärkeässä Mestarien liiga -kamppailussa Internazionalen.