Zinédine Zidane vaikutti tyytyväiseltä mieheltä, vaikka Real Madrid on saanut kahdesta ensimmäisestä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelustaan kasaan vain yhden pisteen.

Avauskierroksella Real hävisi Shakhtar Donetskille maalein 2-3, ja tiistai-iltana joukkue onnistui viimeisillä minuuteilla nousemaan 0-2-tappioasemasta 2-2-tasapeliin Borussia Mönchengladbachia vastaan.

– Harmi, että päästimme avausmaalin, mutta koko ajan me uskoimme itseemme. Emme ole tyytyväisiä, koska emme voittaneet, mutta meidän on oltava tyytyväisiä pelin sisältöön, Zidane sanoi lehdistölle.

– Ansaitsimme tasapelin vähintään, ehkä vähän enemmänkin. Otan tästä pelistä mukaan reaktiomme [nousun ottelun lopussa]. Se oli tärkeä piste.

– Me pelasimme hyvin koko ottelun ajan. Ensimmäisellä puoliajalla olimme jopa parempia kuin toisella. Jotain kuitenkin puuttui, koska emme saaneet maalia tehtyä.

Real Madrid oli vuosi sitten aivan samassa jamassa kahden kierroksen jälkeen kuin nyt. Tuolloin joukkue kuitenkin paineli lopulta helposti jatkopeleihin, tosin lohkokakkosena.

– Tällä pelillä saamme kyllä hyviä asioita aikaan. Olen vakuuttunut siitä, että pääsemme lohkovaiheesta jatkoon.

Zidanelta kysyttiin Eden Hazardista, joka pelasi pitkän tauon jälkeen. Loukkaantumisestaan toipunut hyökkääjä pelasi 20 minuuttia, laukoi kerran, teki yhden onnistuneen haaston ja syötti 20 kertaa 90 prosentin tarkkuudella.

– Suunnitelma oli kokeilla, miltä pelaaminen tuntuu. Meidän on edettävä rauhallisesti. Katsotaan, miten homma alkaa toimia, kun otteluita on kolmen päivän välein.

Zidane kommentoi myös Marco Asension loukkaantumista.

– Uskoisin, että se oli pelkkä tälli, eikä syytä huoleen ole.