Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on nimennyt 22 pelaajan ryhmänsä lauantain sarjaotteluun Huescaa vastaan.

Listalta nousevat ensimmäisenä esiin Mariano Díaz, Eden Hazard ja Sergio Santos.

Terveysongelmista kärsinyttä Marianoa, 27, ei ole vielä aiemmin tällä kaudella nimetty Madridin kokoonpanoon. Dominikaanisen tasavallan maajoukkuehyökkääjä kävi viime kuussa nielurisaleikkauksessa, jonka seurauksena häneltä lähti kahdeksan kiloa painoa ja erityisesti lihasmassaa. Aiemmin tänä vuonna hän sai koronavirustartunnan. Mariano jäi viime kaudella todella vähälle vastuulle pelaten yhteensä vain 84 minuuttia.

Hazard, 29, pelasi kauden ensimmäiset minuuttinsa aiemmin tällä viikolla tultuaan vaihdosta sisään Mestarien liigassa Borussia Mönchengladbachia vastaan. Belgialaislaiturin debyyttikausi Madridissa meni penkin alle vammojen takia, ja kannattajien pettymykseksi hän palasi myös täksi kaudeksi loukkaantuneena lomaltaan. Zidanen mukaan Hazard on harjoitellut lauantain alla hyvin, ja espanjalaismediassa häntä on povattu jopa avaukseen.

Nuori laitapuolustaja Santos, 19 oli Madridin mukana myös Mönchengladbachia vastaan, muttei saanut vielä debyyttiään. Häntä tarvitaan myös Huesca-pelissä, sillä puolustajat Dani Carvajal, Álvaro Odriozola ja Nacho ovat Martin Ødegaardin seurana sairastuvalla. Oikeana laitapakkina aloittanee kuitenkin Éder Militão tai Lucas Vázquez.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋✅ ¡Estos son los 22 jugadores convocados para enfrentarnos a la @SDHuesca!
@CodereApuestas | #HalaMadrid

Real Madrid – Huesca alkaa kello 15.00 ja näkyy suorana C More Sport 2:lta ja C Moresta.