Sarjakakkonen Real Madrid palaa tänä iltana tositoimiin La Ligassa, kun se isännöi Eibaria suljettujen ovien takana.

Päävalmentaja Zinédine Zidanen mukaan kauden päätösrypistys koronatauon jälkeen on kuin MM-lopputurnaus – ja se sopii hyvin Real Madridille.

– Pidän vertailukohdasta. Pelaajani tietävät, millaista on pelata finaaleissa, turnausten myöhemmissä vaiheissa, toteaa Zidane.

– Tärkeä asia on valmistautuminen. Olemme valmistautuneet todella hyvin. Uskon siihen, mitä olemme tehneet, ja nyt meidän on näytettävä se kentällä.

Madridilaiset pelaavat 11 liigaottelua reilun kuukauden sisällä, ja tavoitteena on nousta Barcelonan ohi liigamestariksi. Katalonialaiset johtavat sarjaa viiden pisteen erolla Real Madridiin, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

– Se (piste-ero) ei ole paljon tai vähän. Tilanne on se. Meillä on 11 finaalia, ja yritämme antaa kaikkemme, jotta voitamme tämän liigan, arvioi Zidane.

Eibar-ottelu pelataan 6 000 ihmistä vetävällä Alfredo Di Stéfano -areenalla, jolla Real Madrid pelaa loput kotipelinsä. Oikeassa kotipyhätössä Santiago Bernabéulla tehdään parhaillaan remonttia.

– Di Stéfano on meidän stadionimme. On totta, että olemme tottuneet pelaamaan Bernabéulla, mutta sopeudumme tilanteeseen. Olemme harjoitelleet siellä, ja mitat ovat samat, joten olemme valmiita pelaamaan Di Stéfanolla, painottaa Zidane.

Lähde: ESPN