Real Madrid on huhujen mukaan alustavasti kiinnostunut tämän kauden kenties valovoimaisimmasta nuoresta tähdestä Erling Braut Hålandista. 19-vuotias norjalainen on noussut ryminällä Euroopan keskushyökkääjien eliittiin. Perusteeksi poimittakoon vaikka hänen tämän kauden maalisaldonsa: 33 ottelua ja 40 maalia.

Håland siirtyi tammikuussa Itävallan RB Salzburgista Saksan Bundesliigan Borussia Dortmundiin. Kun viimeisimmästä siirrosta on noin vähän aikaa, on pelaajan ostaminen lähtökohtaisesti hieman keskivertoa vaikeampaa ja tämän tiedostaa varmasti Real Madrid -presidentti Florentino Pérezkin.

Madridilaisseuralla on kuitenkin ässä hihassaan. Joukkueen riveissä on tällä hetkellä Hålandin maanmies Martin Ødegaard. 21-vuotias taituri on parhaillaan lainalla Real Sociedadissa, mutta hänen tämän kauden esityksensä povaavat nuorukaiselle pikaista paluuta Santiago Bernabéulle. Real Madrid siis toivoo, että Ødegaard saisi houkuteltua maajoukkuekaverinsa La Ligaan.

Jotain Ødegaardin omasta suhtautumisesta kertoo se, että hän tykkäsi kuvapalvelu Instagramissa tietokoneella muokatusta kuvasta, jossa hän ja Håland tuulettavat yhdessä Real Madridin paidassa. Asia herätti huomiota sekä Los Blancos -kannattajissa että madridilaislehdistössä.