Real Madridin rinki on tälläkin kaudella erittäin laaja. Useille pelipaikoille on vaihtoehtona monta huippuluokan pelaajaa. Poikkeuksena voi kuitenkin pitää ainakin puolustavan keskikenttäpelaajan tonttia, sillä Casemirolla on tällä hetkellä joukkueen aiona pelaaja, jonka ykköspelipaikka on pivote.

Seurassa pohditaan aiheeseen tällä hetkellä ratkaisua ja sen viime vuosien toimintamallin mukaisesti vaihtoehtona on kaksi nuorukaista.

Helpoin vaihtoehdoista on Real Madridin reservijoukkue Castillassa pelaava Antonio Blanco. 19-vuotias nuorukainen on oman akatemian kasvatti ja hän on pelannut tällä kaudella erinomaisesti Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Hänen kerrotaan ominaisuuksiltaan olevan juuri oikeanlainen puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi, mutta hänen vähäinen kokemuksensa arvelluttaa vielä.

Toinen vaihtoehto on vieläkin nuorempi, mutta kovissa peleissä selvästi kokeneempi Eduardo Camavinga. Vasta 17-vuotias ranskalainen on pelannut tällä kaudella Rennesin kanssa upeaa kautta Ligue 1:ssä. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena ja Camavinga on ollut yksi useista onnistujista.

Blancoon verrattuna Camavinga tulisi kuitenkin kalliiksi, sillä hän on otteillaan kiinnittänyt useiden muidenkin joukkueiden kiinnostuksen. Transfermarktin arvion mukaan hän on kasvattanut markkina-arvoaan reilun vuoden aikana 4 miljoonasta eurosta yli 40 miljoonaan euroon.

Real Madrid arvioi lähitulevaisuudessa, kumpaan he tulevat luottamaan Casemiron ensi kauden rotaatiopelaajana.