Real Madrid voitti Osasunan Pamplonassa sunnuntaina maalein 4-1 ja on ainakin hetkellisesti kuuden pisteen karkumatkalla Barcelonasta.

Osasuna aloitti ottelun loistavasti. Unai García puski isännät johtoon 14. minuutilla. Ennen Garcían maaliakin Osasunalla oli muutama potentiaalinen maalipaikka, mutta viimeistely-yritykset jäivät heikoiksi.

Puolen tunnin kohdalla Sergio Ramos taklasi rumasti Rubén Garcíaa, mutta selvisi tilanteesta ilman varoitusta. Monien mielestä kyseessä olisi voinut olla myös suoran punaisen kortin paikka.

Isco tasoitti ottelun vain muutamaa minuuttia Ramosin taklauksen jälkeen. Pirteän ottelun pelannut Isco sai pallon itselleen boksissa ja laukoi sen volleylla ohi Sergio Herreran. Vielä ennen puoliaikaa Ramos puski Real Madridin voittomaalin.

Toisella jaksolla Osasunan kannattajat heittivät tavaraa kentälle kohti Ramosia ja toivoivat lauluissaan sevillalaistopparin kuolemaa. La Ligan odotetaan puuttuvan asiaan. Myös Osasunan Nacho Vidal taklasi rumasti Federico Valverdeä, mutta sai tilanteesta vain keltaisen kortin.

Vielä viimeisen kymmenen minuutin aikana Lucas Vázquez ja Luka Jovic lisäsivät Real Madridin johtoa maaleillaan.