Real Madridilla on lähikuukausina selvitettävänään kahden konkarin tilanne. Sekä Sergio Ramosin että Luka Modricin nykyiset sopimukset umpeutuvat kesäkuussa 2021. Mikäli loppukauden aikana herroille ei tarjota jatkopahvia, voisivat molemmat lähteä kauteen 2020-21 pian päättyvän sopimuksen myötä. Tällöin riskinä olisi jopa menettää pelaajat ilman siirtokorvausta tai halvalla tammikuussa 2021.

AS:n mukaan tapaukset ovat hyvin erilaisia. Real Madridissa pyritään värkkäämään 33-vuotiaalle Ramosille jatkoa seurassa, mutta Luka Modricista saatetaan hyvinkin luopua ensi kesänä. 34-vuotiaan Modricin rooli keskikentällä on alkanut pienentyä Fede Valverden onnistumisten myötä.

Ramos kertoi viime kesänä julkisesti saaneensa rahakkaan sopimustarjouksen Kiinasta, mutta vannoi myöhemmin uskollisuutta Real Madridille. ”En halua lähteä Real Madridista, vaan pelaisin mielelläni täällä urani loppuun asti”, kapteeni totesi tuolloin.

Siksi onkin hyvin todennäköistä, että yksi 2010-luvun parhaista toppareista maailmassa tulee saamaan Real Madridilta neljännen jatkosopimuksensa. Ramos siirtyi Real Madridiin Sevillasta kesällä 2005 siihen aikaan suurella, 27 miljoonan euron siirtokorvauksella. Sittemmin hän on pelannut Madridissa 628 ottelua ja tehnyt niissä 89 maalia.

Ramos on saanut seuraltaan jatkosopimukset vuosina 2011, 2015 ja 2017. Lähimpänä yhteistyön katkeaminen oli kesällä 2015, kun Manchester United tavoitteli tosissaan Ramosta riveihinsä.

[readmore from=Real-Madrid]

Luka Modricin osalta merkit viittaavat siihen, että edessä saattaa olla maisemanvaihto tulevana kesänä. Modric on nykyisen sopimuksen umpeutuessa kesällä 2021 kahta vuotta vaille 36-vuotias.

Kroaatti harkitsi seurasta lähtöä jo vuonna 2018, mutta päätti kuitenkin jäädä. Sopimuksen optiovuosi myös aktivoitui, vuoteen 2021 saakka. Modricin tilannetta arvioitaneen loppukaudesta, ja voi hyvin olla, että pienentyneen roolin myötä yhteisen taipaleen päättyminen lähestyy.