Real Madridin vaikea alkukausi eurokentillä sai tiistai-iltana jatkoa, kun joukkue jäi kotonaan 2-2 tasapeliin belgialaisen Club Bruggen kanssa Mestarien liiga -ottelussa. Zinédine Zidanen miehistö on saanut kovaa kritiikkiä jo heti kauden alkuun.

Suomen suurimmassa Real Madrid -yhteisössä, Facebookin ”Real Madridin olohuone” -ryhmässä ei sanoja säästelty tiistai-illan tasapelin jälkeen. Kritiikin kohteeksi nousi muun muassa maalivahti Thibaut Courtois, joka otettiin vaihtoon puoliajalla.

No onhan Courtouis ollut ihan järkyttävä virhehankinta. Hyvä reaktiotorjuja, tai ainakin oli, mutta muuten ei kyllä anna puolustuksen virheitä anteeksi, kirjoitti Kenneth.

Varsinkin kotijoukkueen heikko ensimmäinen puoliaika herätti ihmetystä. Club Brugge johti ottelua puoliajalla 0-2.

– Siis jumalauta ihan oikeesti! Mitä tuolla tapahtuu, ihmetteli Tomi.

Sen sijaan La Liga -kautensa Los Blancos on aloittanut hyvin. Seitsemän ottelun jälkeen se on sarjakärjessä, pisteen edellä Granadaa ja Atlético Madridia. Tällä hetkellä Real Madridilla näyttää olevan vaikeuksia menestyä kahdella eri rintamalla.

– Ei kahdessa sarjassa samalla kaudella vaan suju. Ei. Champpareissä on mennyt monta vuotta hyvin, kun samalla la ligassa ei. Nyt la liga toimii, mut champparissä kynnetään, totesi puolestaan Milsi.