Ennätykselliset seitsemän kertaa Bulgarian parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Dimitar Berbatov on antanut mielipiteensä Real Madridin valmentajatilanteesta. Los Blancosin otteet syyskauden aikana eivät ole vakuuttaneet, ja monet arvelevatkin valmentaja Zinedine Zidanen aseman olevan uhattuna. Yhtenä korvaajaehdokkaista on pidetty José Mourinhoa, joka valmensi Realia myös vuosina 2010-2013.

Muun muassa Tottenhamissa ja Manchester Unitedissa pelanneen Berbatovin mielestä Zidanen saama kritiikki on kohtuutonta. Siksi hän ei potkupäätöksen kanssa pitäisi minkäänlaista kiirettä.

– Ihmisten ei pitäisi pitää niin kovaa kiirettä Zidanen kritisoinnissa ja alkaa hokea, ettei hän ole niin hyvä kuin ennen. Zidane voitti hemmetin Mestarien liigan kolmesti peräkkäin, joten me kaikki tiedämme, mihin hän pystyy, Berbatov totesi haastattelussa AS:n mukaan.

– Minä pidän Zidanesta. En vain siksi, millainen hän oli pelaajana vaan myös siksi, mitä hän saavutti ensimmäisellä yrittämällään Real Madridissa. Hän on edelleen nuori valmentaja. Minusta Real Madridin pitäisi antaa hänelle enemmän aikaa kehittyäkseen työssään ja toteuttaa itseään joukkueen kanssa.

[readmore from=Real-Madrid]

– Tietysti (tunnettu) nimi voi auttaa välttymään potkuilta, mutta nyt hänen on näytettävä, että hän osaa hoitaa työnsä. Ja me kaikki tiedämme, että Zidane osaa, Berbatov lisäsi.

Ajatukselle José Mourinhon paluusta Berbatov ei lämpene.

– Mourinho on jo kerran palannut samaan seuraan toiselle rupeamalle. Hän teki niin Chelsean kanssa, eikä se päättynyt hänen kannaltaan hyvin, maalitykki muistutti.